Vijesti

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

I unatoč koroni, POST izvrstan!

Veljača 27, 2021

Gimnastičko društvo Osijek - Žito napravilo je odličan potez prošlog rujna proširujući svoju ponudu i nudeći građanstvu, uz sve postojeće sadržaje, i još jedan potpuno novi: školu mršavljenja. U suradnji s doc. dr. sc. Mariom Ćurkovićem i Draženom Gorjanskim, dr. med, GD Osijek - Žito nastavilo je ostvarivati svoje planove o brandiranju Sokol Centra kao regionalnog središta zdravlja.

Sokol Centar i Decathlon i ove godine zajedno na ledu

Veljača 10, 2021

Jedno zasigurno možemo potvrditi – 2020., a kako se čini i početka 2021. godine nisu išle na ruku vrhunskim sportašima kao ni sportašima rekreativcima, početvši od onih najmanjih pa to odraslih vježbača. I u ovom trenutku mjere koje zabranjuju rad sportskim centrima i sportskim udrugama, a s ciljem sprečavanja širenja virusa COVID – 19, i dalje traju, ali svi sportaši i sportski djelatnici vjeruju u skorašnji ponovni početak provedbe sportskih aktivnosti i treninga.

Novi upisi u POST - Program Osječkog Smanjivanja Težine

Siječanj 18, 2021

GD Osijek – Žito upisuje nove članove u program mršavljenja POST. Za sve zainteresirane održati će se uvodno predavanje i to 25. i 26. siječnja (ponedjeljak i utorak) 2021. u 19 sati u Sokol Centru Osijek (Kralja Zvonimira 5, II kat – postoji pristup liftom).

Mađarević: Želimo nastaviti stvarati pobjednike

Prosinac 22, 2020

Na danas održanoj konferenciji za medije, u prostorijama Sokol Centra u Osijeku, zaključena je sportska godina u gradu na Dravi i to s dva sjajna rezultata gimnastičara GD Osijek - Žita.

Adventiranje: s radom krenulo Klizalište Sokol Centar!

Prosinac 15, 2020

U prosincu tradicionalno započinje sezona klizanja na osječkom Sokolu, a svoja vrata, u nešto drugačijim uvjetima, otvorilo je i najveće klizalište u regiji, ono na Sokol Centru!

Hrvatska ima 3 viceprvaka Europe, Benović jedan od njih!

Prosinac 14, 2020

Hrvatska ima tri viceprvaka Europe! Tin Srbić obranio je prošlogodišnje srebro na preči, Filip Ude nakon 12 godina ponovno je srebrni na konju s hvataljkama, a Aurel Benović u svom prvom europskom finalu viceprvak je na parteru. Robert Seligman ostao je korak do postolja, 4. na konju s hvataljkama.

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline