Programi

Image

Baby Gym (18 - 36 mjeseci)

Program Baby Gym namijenjen je djeci od godinu i pol do tri godine starosti te njihovim roditeljima. Kroz navedeni program djeca imaju priliku razviti osnove motorike i koordinacije koja će im pomoći za bavljenje sportom u budućnosti.

Početnica (3 - 4 godine)

Početnica je program koji predstavlja najbolji sportski početak za stvaranje pozitivnog stava prema sportu, razvijanje samopouzdanja te "osamostaljenje" djece u sportskim aktivnostima za svu djecu u dobi od 3 do 4 godine starosti. 

Predškolci (4 - 6 godina)

Gimnastička rekreacija za predškolce predstavlja najbolji sportski početak za svako dijete u dobi od 4 do 6 godina starosti jer djeca kreću učiti osnovne gimnastičke elemente koji su izvrsna baza za poboljšanje koordinacije i motoričkih sposobnosti.

Školarci (7 - 14 godina)

Gimnastički program namijenjen djeci školskog uzrasta i uključuje kondicijsku pripremu, vježbe snage i fleksibilnosti te učenje težih gimnastičkih elemenata kroz koje djeca stječu navike upornosti i samopouzdanja.

Odrasli rekreativci

Odrasli rekreativci na raspolaganju imaju programe treniranja kojima se utječe na istovremeni razvoj većeg broja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti te na smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.

Zrelija dob

Poznato je da s dolaskom u stariju životnu dob, i muškarci i žene gube mišićni masu, smanjuju se radni i vitalni kapaciteti organizma, a također dolazi i do promjena u načinu rada moždanog i srčanog sustava.

Program POST

GD Osijek - Žito obogaćuje život Osijeka projektom namijenjenim pretilim osobama. Program je dokazao svoju učikovitost na već brojnim skupinama Osječana.

gk-osijek-zito.png
   Ulica Kralja Zvonimira 5
           31000 Osijek

Pratite nas

Copyright © Gimnastičko društvo Osijek-Žito 2024. Sva prava pridržana. Dizajn stranice SIBOSWEB.