O klubu

Gimnastički klub Osijek-Žito

Image

Gimnastika za sve, svi za gimnastiku! Tako se najlakše može opisati moto rada Gimnastičkog klub Osijek Žito. Kao sportskoj udruzi koja je već stoljeće i pol (još od 1865. godine) usmjerena na razvoj rekreativne i vrhunske gimnastike, važno nam je da svakodnevno naše članove oduševimo gimnastičkim sportom i sve zajedno podsjetimo zašto volimo gimnastiku.

Dobrobiti bavljenja gimnastikom su brojne: gimnastika povećava pokretljivost tijela, gipkost pokreta, izoštrava reflekse i usklađuje koordinaciju. Istovremeno se poboljšava držanje, ali i ojačava struktura kostiju, što je iznimno važno jer zbog sjedilačkog načina života danas i djeca i odrasli sve manje vremena provode aktivno.

Kao klub, usmjereni smo na razvoj gimnastičkih programa koji će biti zabavni i zanimljivi, ali će istovremeno našim malim i velikim članovima pružiti ono najbolje od gimnastičke rekreacije: uživanje u pokretu i oduševljenje kada se usvoje novi gimnastički elementi! U provedbi programa, najvažniji zadatak imaju naši treneri koji nam pomažu da sve aktivnosti na treninzima provodimo stručno i pažljivo, s fokusom na tome da naši članovi razviju ljubav prema gimnastici i aktivnom životu općenito.

Sudjelujući u gimnastičkoj rekreaciji, svi imaju priliku razviti odličnu bazu za bavljenje i nizom drugih sportova čime se stvara temelj zdravog načina života. Naš cilj kao kluba je stvarati gimnastičke programe koji će djecu, ali i odrasle, na zabavan način upoznavati s gimnastikom i pomoći im da se u našoj gimnastičkoj dvorani osjećaju sretno, uspješno i aktivno!

PREUZMI: Statut društva 

PREUZMI: WEB Izvješće o uvidu u GFI_2019 GD OSIJEK-ŽITO

PREUZMI: Financijski izvještaji na datum 31.12.2019 zajedno s izvješćem neovisnog revizora

PREUZMI: Izvještaj o radu 2020.

PREUZMI: Izvještaj o radu 2021.

PREUZMI: Financijski izvještaj 2020.

PREUZMI: Financijski izvještaj 2021.

PREUZMI: Godišnji financijski izvještaj i revizorsko izvješće o uvidu u financijske izvještaje 2020.

PREUZMI: Godišnji financijski izvještaj i revizorsko izvješće o uvidu u financijske izvještaje - 2022.

gk-osijek-zito.png
   Ulica Kralja Zvonimira 5
           31000 Osijek

Pratite nas

Copyright © Gimnastičko društvo Osijek-Žito 2024. Sva prava pridržana. Dizajn stranice SIBOSWEB.