Zlatne godine: Započeli besplatni treninzi

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Zlatne godine: Započeli besplatni treninzi

Zlatne godine: Započeli besplatni treninzi

Svibanj 23, 2021

U sklopu projekta “Zlatne godine”, kojeg Gimnastičko društvo Osijek - Žito provodi u suradnji s Udrugom Plantaža, osječki umirovljenici danas su imali priliku prisustvovati prvom treningu vođenom od strane iskusnih trenera ovog osječkog gimnastičkog kluba.

Nakon uvodnog razgibavanja umirovljenika, želja za daljnjim treninzima sve je veća. Treneri su vrlo zadovoljni fizičkom spremom svih polaznika koji su prisustvovali prvom treningu te ne sumnjaju u njihov daljnji napredak.

Iz Gimnastičkog društvo Osijek – Žita istaknuli su da su izrazito zadovoljni velikim odazivom umirovljenika na treninge koji će se od lipnja do kolovoza održavati u Sokol Centru.

„Drago nam je što smo naš prvi trening kroz jedno sportko događanje uspješno odradili i što su naši umirovljenici izašli sretni i ispunjeni. Sigurni smo da ćemo kroz ovaj projekt podići kvalitetu života naših dragih sugrađanki i sugrađana koja je bila nešto narušena u posljednje vrijeme. Veselimo se daljnjoj suradnji i treninzima koji će se održavati ovog ljeta“, istaknula je Ivana Maltašić, ispred GD Osijek – Žita.

Nakon uspješno završenog treninga radost na licima sudionika nije se mogla sakriti. Projekt “Zlatne godine” omogućio im je fizičke aktivnosti koje su vođene od strane nekolice trenera GD Osijek - Žita, a osim fizičke aktivnosti, umirovljenicima je omogućeno i međusobno povezivanje s drugima za koje su svi istaknuli da im mnogo znači.

“Danas smo se prvi puta sastali povodom projekta Zlatne godine. Za nas osobe koje smo starije životne dobi ovakav tip treninga stvarno puno znači. Treneri su nam bili super, a mi smo svi bili dobre volje tako da je atmosfera bila vrlo pozitivna, a vježbanje ugodno", s oduševljenjem je istaknula gospođa Vera Mravunac.

Slično misli i gospođa Zdenka Beneta.

“Projekt Zlatne godine je odličan i vrlo koristan za nas umirovljenike. Društvo je super, a treneri su me oduševili sa načinom vježbanja. Definitivno ću nastaviti dolaziti na treninge te se veselim budućim izazovima.”

Oduševljenje projektom nije mogla sakriti ni gospođa Jadranka Stojaković.

Prije svega želim reći da sam oduševljena projektom Zlatne godine. Trening je bio fantastičan i sigurna sam da ću biti redovita. Također moram priznati kako sam očekivala da ću trening napraviti vrlo lako, no ostala sam poprilično iznenađena, tako da trenerima sve pohvale!”

Projekt „Zlatne godine“ financiran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Pridruži se - Aktivni u mirovini“ - Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, a vrijednost projekta iznosi 1.836.225,96 HRK.

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline