Upisi u program Priprema, kreni, u Sokol – skreni!

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Upisi u program Priprema, kreni, u Sokol – skreni!

Upisi u program Priprema, kreni, u Sokol – skreni!

Studeni 22, 2021

Projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ program je koji ima za cilj djeci u dobi od 7 do 10 godina omogućiti besplatno sudjelovanje na treninzima gimnastičke rekreacije osmišljenim i provođenim od strane Gimnastičkog društva Osijek - Žito. Kroz kvalitetno provođenje slobodnog vremena, djeca će imati priliku učiti i o razvijanju zdravih stilova života, učiti o poštivanju, prihvaćanju i življenju s različitostima, jačanju solidarnosti i timskog rada.

Ciljevi programa su:

• promicanjem bavljenja sportom od najranije dobi razvijati kod djece mlađe školske dobi svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života
• povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja te u svrhu poboljšanja        zdravlja navedenim programom unaprijediti kvalitetu života svih uključenih dionika

Riječ je o programu koji obuhvaća besplatno 1-mjesečno sudjelovanje na gimnastičkim treninzima u dvorani Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5). Treninzi će se odvijati kroz cijeli prosinac dva puta tjedno.

Treninzi su namijenjeni školarcima u dobi od 7 do 10 godina starosti, a program je namijenjen djeci koja još uvijek nisu članovi GD Osijek – Žita.

U završnom dijelu, polaznici će sudjelovati i na edukativnoj radionici na temu prevencije nasilja u sportu i fair play - sadržaj radionice temeljit će se na slikovnici BONTON PONAŠANJA U ŠPORTU za djecu školskog uzrasta izrađen 2018. godine u okviru Akcijskog plana za provedbu programa mjera edukacije u borbi protiv nasilja u športu, na športskim natjecanjima i izvan njih.

Provedba projekta financirana je sredstvima Ministarstva turizma i sporta kroz Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini.

Za prijavu na sudjelovanje u projektu potrebno je javiti se na broj telefona: 099 5364 753 (poziv / SMS / Viber / WhatsApp)

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline