Suradnja Osijeka, Belog Manastira i Valpova

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Suradnja Osijeka, Belog Manastira i Valpova

Suradnja Osijeka, Belog Manastira i Valpova

Listopad 25, 2021

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva turizma i sporta, projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ , osim organizacije besplatnih treninga za djecu mlađe školske dobi koji će se održavati čak do prosinca 2021. godine, vikend iza nas obilježila je još jedna zanimljiva aktivnost – naime, gimnastičare iz Gimnastičkog društva Beli Manastir i Gimnastičkog društva „Hrvatski Sokol“ Valpovo, Gimnastičko društvo Osijek – Žito ugostilo je u dvorani Sokol Centar Osijek na dvodnevnom gimnastičkom kampu.

„Sudjelovanje u projektu „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ bilo je od velike koristi za naše članove, ali i trenere. Naučili smo nove elemente, trenirali u odličnim uvjetima te bili dio lijepe priče kao što je ovaj projekt. Zahvaljujemo GD Osijek-Žito i nadamo se da će ih u budućnosti biti još puno“, izjavila je Matea Vidović ispred GD Beli Manastir.

Oduševljenje projektom nije krio ni trener Gimnastičkog društva „Hrvatski Sokol“ Valpovo, Zlatko Ištvanović

„Izuzetno nam je drago da su nas naše kolege iz GD Osijek-Žita ugostili u Sokol Centru da budemo dio tog prekrasnog projekta „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“. Nama je uistinu od velikog značaja to što imamo priliku trenirati u ovim vrhunskim uvjetima u kojima treniraju neki od naših najboljih gimnastičara. Definitivno ćemo ova suradnju pamtiti kao prekrasnu uspomenu te se veselimo budućim suradnjama.“ istaknuo je Zlatko Ištvanović, trener GD „HS“ Valpovo.

Cilj aktivnosti je razvijati suradnju gimnastičkih klubova iz regije u svrhu razmjene znanja i iskustva radi unapređenja hrvatske gimnastike.

„Izuzetno nam je drago što smo imali priliku ugostiti kolege iz GD „HS“ Valpovo i GD Beli Manastir i ostvariti suradnju s njima u okviru ovog projekta. Ovo nam je bila prva međusobna suradnja, ali definitivno ne i posljednja. Provedba projekta pokazala je da postoji itekako zanimanje za gimnastički sport među djecom mlađe školske dobi i svoje klupske aktivnosti ćemo svakako dodatno usmjeriti prema djeci tih godišta“, zaključila je tajnica GD Osijek-Žita, Ivana Maltašić.

 

 

Valpovo i BM 3

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline