Sokolski dom 3. rujna otvara svoja vrata!

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Sokolski dom 3. rujna otvara svoja vrata!

Sokolski dom 3. rujna otvara svoja vrata!

Kolovoz 19, 2018

Potpuno obnovljeni Sokolski dom, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Osijeku, 3. rujna će otvoriti svoja vrata i započeti s radom u vrhunskim uvjetima na dobro poznatoj lokaciji.

Obnova koja je započela u ožujku 2017. godine i koja je uključivala nadogradnju postojeće dvorane te izgradnju brojnih dodatnih sadržaja završava i vrijeme je da u njoj ponovno treniraju osječki vrhunski gimnastičari, ali i brojni rekreativci svih dobnih uzrasta.

Radovi na rekonstrukciji Sokolskog doma na samom su završetku pa je dio članova Gimnastičkog društva Osijek – Žito prošli tjedan imao priliku isprobati dvoranu i provjeriti kakvi uvjeti treniranja očekuju sve male rekreativce, ali i odrasle vježbače.

„Dvorana je uistinu predivna. Suvremena, funkcionalna, puna novih sprava ... pogotovo mala dvorana za djecu. Rita je oduševljena i jedva čeka treninge u novom prostoru. Nadam se da ćemo uskoro imati nove vrhunske gimnasticare i da ce nam donijeti nove europske, svjetske i olimpiske medalje u naš grad“, rekao je po završetku oglednog treninga u Sokolu Ivan Dumančić, tata malene Rite.

Svoje oduševljene novim vrhunskim prostorom ne kriju ni treneri GD Osijek – Žita.

„Centar Sokol je ostvarenje jednog lijepog gimnastičkog sna za sve nas koji smo bili dio starog Sokola. Ovakvo nešto samo smo mogli samo sanjati ili gledati na Internetu, a sada je naš grad dobio jednu ovako prekrasnu dvoranu. Djeca, mladi, doslovno sve dobne skupine dobile su priliku da vježbaju u najboljoj dvorani. Sokolski dom od 3. rujna sa svojih 5 vrhunski opremljenih dvorana stvarno nudi svima priliku da se rekreiraju i uzivaju u sportu“, izjavila je trenerica Tihana Lujev.

Želja je svih u Centru Sokol Osječanima omogučiti istovremeno vježbanje djece i njihovih roditelja, naravno svatko u skupini prilagođenoj svom uzrastu.

Osim toga, Sokol će i dalje imati brojne sportske terene u sklopu samog centra i oni će biti namjenjeni svakodnevnoj upotrebi osječkih sportaša i rekreativaca.

Rapored treninga možete pronaći OVDJE, a više informacija o svim programima možete saznati na broju telefona 031 213 538.

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline