Seligman: U Mađarsku po titulu pobjednika Svjetskog kupa!

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Seligman: U Mađarsku po titulu pobjednika Svjetskog kupa!

Seligman: U Mađarsku po titulu pobjednika Svjetskog kupa!

Listopad 7, 2016

Gimnastička sezona World Challenge cupa 2016. bliži se svome kraju, a zadnja postaja na kojoj će gimnastičari i gimnastičarke odmjeriti snage je upravo u našem susjedstvu - mađarski Szombothely domaćin je posljednje etape koja će se održati od 7. do 9. listopada 2016. godine.

Hrvatsku gimnastiku predstavljati će 4 gimnastičara i 2 gimnastičarke. Gimnastičari Robert Seligman i Kristijan Vugrinski nastupiti će na konju s hvataljkama, dok ce Tin Srbić i Anton Kovačević nastupiti na preči. Gimnastičarke Ema Kajić i Dora Kranželić nastupiti će na preskoku i parteru.

Hrvatski A reprezentativac i član GD Osijek - Žita Robert Seligman trenutno je trećeplasiran na Svjetskoj rang ljestvici konja s hvataljkama (samo 1 bod do drugoplasiranoga i 6 bodova do vodećega Slovenca Bertoncelja). Robert će pokušati ostvariti još jedan zapažen nastup na natjecanjima Challenge cupa ove godine kako bi se domogao postolja i postao po drugi puta u karijeri sveukupni pobjednik Svjetskog kupa! (Podsjetimo, Robert je ove godine osvojio dva srebrna odlicja u Dohi i Varni, jedno 4. i jedno 5. mjesto).

Robert Seligman:
"Za mene ovo je jako važan nastup s obzirom da sam zbog nenastupanja na OI imao nešto dužu ljetnu pauzu, tako da povratak u natjecateljsku formu sam shvatio jako ozbiljno i dao sve od sebe da se pripremim za drugi dio sezone tj. Challenge cup u Szombathelyu. Čeka me iznimno težak zadatak, samo zlatna ili srebrna medalja donijet će mi sveukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. U konkurenciji Krisztiana Berkya koji će nastupiti na domaćem terenu, Slovenca Bertoncelja, Kineza, Latvijca Trefilovsa i drugih 30-ak konkurenata... Ali ne obazirem se previše na druge nego sam isključivo koncentriran na sebe, iznimno sam motiviran, potpuno spreman i miran čekam natjecanje. Uvjeren sam u uspjeh! "

 

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline