Seligman u finalu Europskog prvenstva!

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Seligman u finalu Europskog prvenstva!

Seligman u finalu Europskog prvenstva!

Kolovoz 10, 2018

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman plasirao se u finale konja s hvataljkama na Europskom prvenstvu u Glasgowu!

U kvalifikacijama konja s hvataljkama Robert se plasirao s ocjenom 14.766 te je podijelio četvrto mjesto s kolegom iz reprezentacije, Čakovčaninom Filipom Udeom.

"Ovo je osmo finale za mene na Europskim prvenstvima. Eto, zadnja tri puta sam bio četvrti. Dat' ću sve od sebe u finalu jer sam stvarno sjajno spreman i želim popraviti ocjenu barem za tri-četiri-pet desetinki u izvedbi. Danas je bio veliki pritisak za mene jer znam koliko sam spreman, znam da već mjesecima radim dvije vježbe dnevno i onda kad dođe ovakav trenutak i kad trebate dići ruku i koncentrirati se, nije baš lako vježbati. Ali opet, bio sam pun samopouzdanja pošto sam znao da sam potpuno spreman. Stvarno imamo maksimalnu podršku, maksimalne uvjete. I evo, i Filip i ja smo to opravdali ovim ulaskom u finale. A nadam se, ako uspijemo, kao prije deset godina, ponoviti 2008. i obojica se popeti na postolje, to će biti kruna našeg uspjeha ovdje na Europskom prvenstvu",  na odlične kvalifikacije ali i na nadolazeće finale osvrnuo se Robert Seligman

Finale Europskog prvenstva za seniore na rasporedu je u nedjelju, 12. kolovoza.

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline