Seligman: Spreman sam i očekujem ulazak u finale

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Seligman: Spreman sam i očekujem ulazak u finale

Seligman: Spreman sam i očekujem ulazak u finale

Kolovoz 6, 2018

Robert Seligman, u pratnji svog trenera Vladimira Mađarevića, danas putuje u Glasgow na 33. Europsko prvenstvo u sportskoj gimnastici.

Ovogodišnje Europsko prvenstvo na kojem će nastupiti i hrvatski reprezentativac Robert Seligman, dio je prvog multi – sportskog događanja koje će od 2. do 12. kolovoza u Glasgowu i Berlinu okupiti europske sportaše i sportašice čak 7 sportova.

“Ovo je prvi takav event i veselimo se što ćemo biti dio ove velike sportske priče. Natjecanje se održava u multifunkcionalnoj areni The SSE Hydro u Glasgowu i ne sumnjam da će organizacija i ovog EP-a biti na visokoj razini. Ove godine Europsko prvenstvo je nešto kasnije nego inače – do sada smo je ono uvijek bilo vrhunac prvog dijela sezone pa smo prema tome uvijek i tempirali Robertovu formu i slagali vježbu za što bolji nastup u kvalifikacijama i finalu. Ove godine s nešto kasnijim izdanjem EP-a imamo priliku nastaviti dobar rezultatski niz nakon Mediternskih igara u Tarragaoni gdje je Robert uzeo srebro“, prije polaska u Škotsku rekao je Vladimir Mađarević.

Seligman će ovog kolovoza u prekrasnom Glasgowu tražiti novu priliku za još jednu veliku medalju. Naime, prije točno 10 godina, u švicarskoj Lausanni u svom trećem europskom finalu, Robert je uzeo broncu nakon čega je slijedilo još nekoliko europskih finala.

“U najboljim uvjetima završavamo pripreme za Glasgow, odlično je trenirati u obnovljenom Sokolskom domu koji će vrlo brzo svoja vrata otvoriti i svim ostalim sportašima i rekreativcima. Na EP odlazim potpuno spreman, vjetar u leđa mi daje i nedavno osvojeno srebro u Španjolskoj. Očekujem ulazak u finale, a onda nadam se da ću uz malo sportske sreće imati priliku da se na kraju popnem i na postolje”, rekao je Seligman.

Kvalifikacijski nastupi na rasporedu su u četvrtak, 9. kolovoza, dok je finale na rasporedu u nedjelju, 12. kolovoza.

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline