Proveden još jedan uspješan POST

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Proveden još jedan uspješan POST

Proveden još jedan uspješan POST

Kolovoz 2, 2021

U srijedu, 30. lipnja 2021. u Sokol centru je održano završno predavanje i prikaz rezultata polaznika programa POST. Riječ je o polaznicima koji su Program počeli 1. veljače 2021. te upravo jučer završili petomjesečni plan.

„Rezultati su dojmljivi i govore sami za sebe. Tijekom pet mjeseci preostalih 18 polaznika izgubilo je prosječno 12,76 kg, što na razini cijele skupine čini ukupni gubitak od 229,7 kilograma. Iako muškarci mršave lakše i više od žena u svim programima, zanimljivost je i ove, kao i prošle generacije da je ponovno najuspješnija bila jedna žena. Tako je tijekom pet mjeseci programa jedna polaznica izgubila čak 21,2 kg, dok je najuspješniji muškarac smršavio 19,0 kg.


Preračunamo li izgubljenu tjelesnu masu u postotak (po čemu se i vrednuju programi mršavljenja) dolazimo do podatka da su polaznici izgubili prosječno 12,5% tjelesne mase. Ako znamo da se svaki medicinski program koji ostvari gubitak tjelesne mase od 5 % smatra uspješnim, možemo se slobodno pohvaliti kako je POST iznimno uspješan. Naravno, za ovakav izniman rezultat zaslužni su najviše polaznici koji su ozbiljnim pristupom i dosljednim ponašanjem doveli do dvoznamenkastog postotka.“, ističe doc. Dr.sc. Mario Ćurković, jedan od voditelja Programa.


„Ovo je već treća generacija polaznika koja pokazuje vrlo slične ukupne rezultate koji se kreću između 12 i 13 % prosječnog gubitka tjelesne mase što govori kako je POST vrlo dobro osmišljen. Takvu su ocjenu na završnom razgovoru donijeli i sami polaznici. No, bez obzira koliko su polaznici često hvalili Program, zapravo je istina da su oni ti koji su ostvarili odlične rezultate. Na posljednjem sastanku bilo je dirljivo i za same polaznike, a osobito za nas voditelje. Naime, neopisiv je osjećaj koji vas obuzme kada vidite kako ste nekom pomogli tako da smo i mi voditelji biti prilično dirnuti.“, opisuje događanja na posljednjem sastanku Dražen Gorjanski, spec. obiteljske medicine.


Sljedeći tečaj počinje 1. rujna 2021., a za sve informacije zainteresirani se mogu javiti na mob: 094 514 37 60.

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline