Besplatni treninzi za osječke umirovljenike

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Besplatni treninzi za osječke umirovljenike

Besplatni treninzi za osječke umirovljenike

Svibanj 7, 2021

U narednim mjesecima, zahvaljujući partnerstvu Udruge Plantaža i Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a u sklopu provedbe projekta „Zlatne godine“, osječki umirovljenici imat će priliku potpuno besplatno sudjelovati na nizu radionica i aktivnosti kojima je cilj poboljšanje kvalitete života.

Kao Partner u provedbi projekta, GD Osijek – Žito organizirat će u Sokol Centru (Kralja Zvonimira 5, Osijek) besplatne treninge rekreacije za osječke umirovljenike, a program će se provoditi od lipnja do kolovoza 2021. godine.

Projekt „Zlatne godine“ financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Pridruži se - Aktivni u mirovini“ - Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, a vrijednost projekta iznosi 1.836.225,96 HRK.

Ivana Maltašić, Gimnastičko društvo Osijek – Žito:
„Drago mi je najaviti početak prve aktivnosti, u sklopu projekta „Zlatne godine“, za naše drage umirovljenike. Kao što svi znamo, zlatna dob jedna je od najranjivijih skupina našega društva te su itekako osjetili posljedice ove epidemije. Stoga nam je izuzetno drago što možemo doprinijeti podizanju kvalitete njihovih života. Naši treneri već dugi niz godina prikupljaju iskustvo u osmišljavanju i provođenju treninga za sve dobne skupine. Smatramo da će, osim svih koristi fizičke aktivnosti, vrlo koristan biti i taj socijalni dio jer će umirovljenici imati mogućnost međusobnog druženja, naravno uz maksimalno pridržavanje epidemioloških mjera.“

Sudjelovanje na projektu je besplatno za sve sudionike uz obveznu prethodnu najavu pozivom na broj telefona 099 536 4753 (najava je nužna kako bismo mogli ispoštovati sve epidemiološke mjere).

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline