Posebno sam sretan što sam medalju donio u Osijek

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Posebno sam sretan što sam medalju donio u Osijek

Posebno sam sretan što sam medalju donio u Osijek

Kolovoz 14, 2018

Nakon povratka Roberta Seligmana iz Glasgowa gdje je na Europskom gimnastičkom prvenstvu osvojio srebrnu medalju na konju s hvataljkama, u svečanoj dvorani na prvom katu Hotela Osijek održana je press konferencija na kojoj su, uz srebrnog hrvatskog gimnastičkog reprezentativca bili nazočni i njegov trener Vladimir Mađarević i predsjednik GD Osijek- Žita, Marko Pipunić.

Bila je to prigoda još jednom javno čestitati Seligmanu na njegovom najvećem uspjehu u dosadašnjoj karijeri i jednom od najvećih uspjeha osječkog i osječko-baranjskog sporta posljednjih godina. Stoga, su u ime Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije čestitke Seligmanu, njegovom treneru Mađareviću kao i predsjedniku GD Osijek- Žita uputili Žana Gamoš zamjenica gradonačelnika Osijeka, koja je u ime Grada Robertu uručila i prigodnu nagradu, te Dragan Vulin predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije.

Robert Seligman 
Ponosan sam i sretan što sam u moj Grad Osijek, u Osječko-baranjsku županiju donio srebrnu medalju s Europskog prvenstva. Ovaj najveći rezultat moje dosadašnje karijere dolazi neposredno pred otvaranje obnovljenog Sokolskog doma, koji će siguran sam oplemeniti način života u Gradu. Zbog toga zahvaljujem i predsjedniku Gimnastičkog društva Osijek - Žito Marko Pipuniću što svoja sredstva ulaže kako bi stvorio još bolje uvjete za stotine mladih koji treniraju gimnastiku od kojih će neki vjerujemo, jednoga dana postizati slične rezultate.

Vladimir Mađarević
Nakon završetka finala i osvojene Robertove medalje sve nas je obuzela euforija. Sada se ona pretvorila u zadovoljstvo zbog odlično obavljenog posla. Imao je Robert puno nastupa u finalu, ali je često ostao gorak okus zbog osvajanja tri četvrta mjesta na Europskom prvenstvu. Sada je konačno osvojena medalja i zadovoljstvo je golemo. Vjerujemo ovo neće biti posljednja medalja, poznato je kako je Robertova želja i medalja sa Svjetskog prvenstva. Vjerujemo da je i ona dohvatljiva, što bi uz nastup na Olimpijskim igrama, tada bila kruna karijere.

Marko Pipunić
Robert je za nas uvijek bio pobjednik. I kada je bio četvrti on je bio pobjednik jer svakim svojim nastupom on je promovirao Osijek, regiju i Hrvatsku. Vjerujem kako mu ovo nije zadnja osvojena medalja, koja mu je nagrada za uloženi trud i rad. Uskoro ćemo dobiti i novi Sokolski dom koji će samo biti mjesto, poligon za stvaranje vrhunskih rezultata, ali je Robert upravo dokaz koliko truda se mora uložiti kako bi se došlo do vrhunskog rezultata.

Žana Gamoš
U ime svih Osječanki i Osječana, našeg gradonačelnika Ivana Vrkića željela bih još jednom uputiti čestitke našem Robiju, njegovom treneru i cijeloj ekipi iz Gimnastičkog društva Osijek - Žito. Ovo je jedan od najvećih uspjeha osječkog sporta i sigurno primjer kako se rad i upornost isplati.

Dragan Vulin
U ime Osječko - baranjske županije, župana Ivana Anušića i svoj osobno ime sada i službeno želim čestitati našem šampionu. Vjerujem i kako želim da će se uskoro ponovno popeti na postolje, možda već za dva mjeseca na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Siguran sam da još može ostvariti puno sličnih rezultata i da najbolje njegove godine tek dolaze.

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline