Osijek ugostio gimnastičare iz Slavonije i Baranje

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Osijek ugostio gimnastičare iz Slavonije i Baranje

Osijek ugostio gimnastičare iz Slavonije i Baranje

Listopad 26, 2020

Gimnastičko društvo Osijek – Žito 24. listopada ugostilo je gimnastičke klubove s područja cijele istočne Hrvatske kako bi se održalo zadnje natjecanje prije Završnice kupa Hrvatske koje se, planirano, treba održati u Osijeku od 20. do 22. studenog 2020. godine u sportskoj areni Gradski vrt, ponovno u izvršnoj organizaciji GD Osijek – Žita.

Sokol Centar u subotu ugostio je mlade gimnastičare i gimnastičarke iz Osijeka, Slavonskog Broda, Valpova, Vinkovaca, Vukovara, Požege i Belog Manastira kada se održalo 2. kolo Kupa Hrvatske Regije Istok u C programu ženske sportske gimnastike, 2. kolo u C i B programu muške sportske gimnastike te Univerzalni program muške sportske gimnastike.

Drago nam je da smo bili u mogućnosti organizirati ovo natjecanje i dati priliku mladim gimnastičarima i gimnastičarkama da pokažu prošlog vikenda sve ono što su radili i trenirali zadnjih mjeseci. Ova godina uistinu je posebna u svakom smislu, ali nadamo se da ćemo iz nje izaći jači i spremniji za daljnje sportske i životne izazove, izjavila je Ivana Maltašić.

Organizaciju natjecanja koordinirala je Tihana Lujev, glavna trenerica GD Osijek – Žita.

Samo natjecanje je prošlo odlično i vjerujem bez prevelikog stresa za natjecatelje. Potrudili smo se što bolje organizirati sam event i biti dobri domaćini našim klubovima iz Regije Istok te se nadam da smo u tome i uspjeli. Ovim putem čestitam Gimnastičkom klubu Vukovar koji su se na ovom natjecanju pokazali kao najuspješniji klub.

 c kolo 700

c kolo 700 2

c kolo 700 3

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline