Programi treniranja: Gimnastika za odrasle te Mame i bebe

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Programi treniranja: Gimnastika za odrasle te Mame i bebe

Rujan 4, 2015

Još u ožujku, u dvorani Sokolski dom (Kralja Zvonimira 5, Osijek) krenule su s radom nove grupe Mame i bebe te rekreacija za odrasle.

Još u ožujku, u dvorani Sokolski dom (Kralja Zvonimira 5, Osijek) krenule su s radom nove grupe treniranja: Mame i bebe (1,5 do 3 godine starosti) te Gimnastika za odrasle.

U GD Osijek-Žitu prepoznali smo važnost rekreacije koja uključuje interakciju mame i bebe, a cilj ovog programa je potaknuti na rekreaciju mlade mame, ali i djecu do 3 godine starosti kako bi već od najranije dobi usvojili potrebu za svakodnevnom fizičkom aktivnošću koja uključuje penjanje, skakanje i okretanje, a koja će djecu pripremiti za kasnije složenije operacije govora, pisanja, čitanja i računanja.

Poznato je da uključenjem u organizirane sportske aktivnosti svaka osoba, neovisno radi li se o djeci ili odraslima, može ostvariti niz benefita - ukoliko se bavimo redovito nekom fizičkom aktivnošću, ona će potaknuti niz pozitivnih promjena - kako fizičkih (smanjenje tjelesne težine, oblikovanje tijela i slično) tako i psihičkih (povećanje razine samopouzdanja, ali i razvoj osobina kao što su samodisciplina i upornost). Stoga je pokrenut i program gimnastike za odrasle.

Program gimnastičke rekreacije za odrasle namijenjen je rekreativcima koji žele razviti koordinaciju, fleksibilnost i snagu tijela, a k tome se još zabaviti i naučiti nove vještine.

Na treninzima, fokus je na vježbama razvijanja snage uz pomoć vlastite težine za sve grupe mišića (ruke, noge, trbuh i leđa) kao i uz korištenje sprava. Pored toga, rade se vježbe fleksibilnosti (statičko i dinamičko istezanje) te usavršavanje osnovnih gimnastičkih elemenata. Ovaj oblik tjelovježbe namijenjen je svim osobama, neovisno o fizičkoj spremi jer svaka vježba ima jednostavniju i težu varijantu. Polaznici prve grupe u kratkom vremenu postigli su zapažene rezultate čemu svjedoči i video uradak.


KOMU JAVITI ZA DODATNE INFORMACIJE?

Koristimo priliku pozvati sve zainteresirane da se dodatno informiraju o svim programima na brojeve telefona 031 213 538 ili 091 421 1188. Veselimo se druženju s Vama!

raspored07092015

   

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline