Martina Stojšić – trenersko pojačanje GD Osijek - Žita

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Martina Stojšić – trenersko pojačanje GD Osijek - Žita

Martina Stojšić – trenersko pojačanje GD Osijek - Žita

Travanj 29, 2019

Vrhunska sportska gimnastika, dizanje utega, powerlifting i onda opet – gimastika! Tako se najkraće može opisati životni i karijerni put Martine Stojšić, bivše vrhunske gimnastičarke, a danas trenerice Gimnastičkog društva Osijek – Žito.

Osječki gimnastički klub odnedavno je bogatiji za još jedno vrhunsko trenersko pojačanje. Naime, timu se pridružila Martina Stojšić, nekadašnja hrvatska gimnastička reprezentativka, a danas trenerica ženske sportske gimnastike.

Gimnastikom sam se profesionalno bavila 15 godina, a nakon završene karijere ostala sam u gimnastici kao trenerica. Gimnastika je jednostavno dio mene i volim je uključivati u sve segmente svoga rada. To je odlična sportska baza kako za djecu tako i za odrasle jer razvija i unaprjeđuje mnoštvo motoričkih sposobnosti poput snage, fleksibilnosti, koordinacije, preciznosti, agilnosti i ravnoteže“, ističe Martina.

U osječkom klubu, koji danas broji preko 1.000 članova, Martina Stojšić bit će zadužena za provedbu niza programa među kojima je i BASIC GYM – inovativni spoj pilatesa i gimnastičkih vježbi oblikovanja.

Moja druga velika ljubav je pilates. U svijet pilatesa ušla sam prije otprilike 5 godina i odmah se zaljubila. Od samog početka su mi se svidjeli sami principi pilates metode i mogu reći da zaista uživam voditi treninge pilatesa. BASIC GYM, s kojim krećemo od svibnja, je kombinacija gimnastike i pilatesa i mislim da će mnogi zavoljeti ovaj spoj dva zanimljiva oblika treninga“.

Sretni smo što je Martina upravo GD Osijek – Žito izabrala za svoju sljedeću sportsku bazu“, s oduševljenjem je istaknuo Vladimir Mađarević, gimnastički trener i direktor Sokol Centra Osijek. „Njezina stručnost i veliko trenersko znanje obogatili su naš tim, a to nam je i cilj – biti bolji u svim segmentima rada i pružati vrhunsku uslugu treninga u našem centru!“

Na samom kraju, trenerica Martina Stojšić je istaknula: „Veselim se novom početku u Osijeku, već sada je divno surađivati s kolegama trenerima iz GD Osijek – Žita. Raduje me početak treninga BASIC GYM programa s kojim u Sokolu krećemo već 3. svibnja. Već sada imamo dosta zainteresiranih za upis i to me jako raduje!“

Svi zainteresirani za ovaj program rekreacije za rezervaciju mjesta mogu se javiti direktno trenerici Martini na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline