Mali Osječani oduševljeni Sportskim ljetom na Sokolu

Tel: 031 213 538 / Fax: 031 213 537

Vijesti

Mali Osječani oduševljeni Sportskim ljetom na Sokolu

Mali Osječani oduševljeni Sportskim ljetom na Sokolu

Srpanj 17, 2020

Ljeto traje je u svom punom jeku, a mnogobrojni osječki vrtićarci i školarci uživaju u zasluženim praznicima. Odmor od obveza većina njih pronalazi u igri s vršnjacima, odlasku na neka od kupališta ili bazena u regiji, a dio njih bili su polaznici i 2. izdanja Sportskog ljeta na Sokolu – ljetnog sportskog kampa u organizaciji Gimnastičkog društva Osijek – Žito.

Sportsko ljeto na Sokolu ove godine ugostilo je više desetaka mališana u dobi od 5 do 12 godina i to u varijanti poludnevnog i cjelodnevnog boravka. Kroz 5 – dnevni program kampa, djeca su imala prilike prolaziti kroz treninge gimnastike, plivanja, rolanja i nogometa, igrale su se različite sportske igre na otvorenom, a svaki dan bio je „začinjen“ i nizom kreativnih radionica i dodatnih animacijskih sadržaja.

Što o programu Sportskog ljeta misle sami polaznici, kratko je izjavila Lena Pačarek (7).

"Volim kada treniramo i kad se možemo igrati, a najviše volim igru "Pod je lava". Super mi je na bazenu i radionice su mi odlične, a obožavam vježbati na dvovisinskim ručama."

 
NOVO U PROGRAMU SPORTSKOG LJETA: POSJET COUNTRY CLUBU TERRA NEGRA

Kako je Sportsko ljeto na Sokolu svojvrsni nastavak sadržaja koji GD Osijek – Žito organizira već zadnjih desetak godina, važno je svake godine program kampa dopuniti i osvježiti novim sadržajima. Tako je primjerice ove godine dio mališana posjetio i Terra Negra Country Club gdje je cijeli dan bio osmišljen kao druženje na otvorenom uz trening i mnoštvo igara.

Žito grupa u svom je poslovanju oduvijek stavljala naglasak na društvenu odgovornost i projekte koji imaju za cilj boljitak života društvene zajednice. Jedan od takvih projekata bio je obnova osječkog Sokolskog doma, danas Sokol Centra, a suradnja s Gimnastičkim društvom Osijek - Žito nastavila se na projektima koji doprinose stvaranju novih sadržaja za najmlađe članove društva, a to je nešto je čime se osobito ponosimo. Drago nam je da smo polaznicima ovogodišnjeg ljetnog kampa na Sokolu, uz sportski i zabavni sadržaj, imali mogućnost ponuditi i onaj edukativni – kroz posjet farmi muznih krava Mala Branjevina i vježbanje na otvorenom u Terra Negra Country Clubu. Nadamo se da su se polaznici kampa zabavili i naučili nešto novo, te se radujemo budućim suradnjama“, izjavila je Andrea Mijić, voditeljica odjela marketinga.

Da je posjet Terra Negri bio „pun pogodak“ složila se i Tihana Lujev, trenerica GD Osijek – Žita.

Mogu reći da smo na ovotjednom izletu u Terra Negru doista uživali u miru prirode i igrama na otvorenom. Dok su neki odmjeravali snage u potezanju užeta, drugi su igrali nogomet – u svakom slučaju, svi su se odlično zabavili! Posjetili smo i farmu Mala Branjevina gdje su djeca imala priliku vidjeti male teliće, sijeno i saznati kako mlijeko dospije u šalicu na stolu. Bilo je to uistinu lijepo iskustvo i za djecu i za trenere“.

NASTAVAK SPORTSKOG LJETA KRAJEM KOLOVOZA

Zbog odličnog odaziva, prvi dio Sportskog ljeta na Sokolu dobit će i svoj nastavak. Naime, zadnji tjedan kolovoza i prvi tjedan rujna bit će opet rezervirani za druženje u ovom zanimljivom kampu.

Iznimno nam je drago što smo mnogim osječkim mališanima svojim sadržajima obogatili ljeto – sklopila su se mnogo nova prijateljstva i obnovila stara jer u kampu imamo djecu koja već niz godina dolaze na naše aktivnosti“, izjavila je tajnica kluba, Ivana Maltašić. „Zbog izvrsnog odaziva odlučili smo i kraj ljeta osmisliti po sličnom principu pa će i zadnja 2 tjedna prije polaska školske godine biti rezervirana za nastavak Sportskog ljeta na Sokolu“.

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će 2 tjedna:
• TJEDAN 1: 24. - 28. kolovoza 2020. godine 
• TJEDAN 2: 31. kolovoza - 4. rujna 2020. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU: https://bit.ly/2zTPPZR

Više informacija o Sportskom ljetu na Sokolu koji je namijenjen djeci od 5 do 12 godina možete pronaći i na našim kanalima društvenih mreža:

• FACEBOOK – https://www.facebook.com/osijek.zito/
• INSTAGRAM – https://www.instagram.com/osijek_gymnastics/

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline