Mađarević: Ovo je vikend za pamćenje!

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

 Mađarević: Ovo je vikend za pamćenje!

Mađarević: Ovo je vikend za pamćenje!

Studeni 7, 2016

Vikend koji je iza nas ostat će u odličnom sjećanju trenerima i natjecateljima Gimnastičkog društva Osijek – Žito – sa netom održanog Prvenstva Hrvatske i Završnice kupa Hrvatske u C programu mladi gimnastičari i gimnastičarke ovog osječkog kluba kući su donijeli čak 10 medalja!

Najviše uspjeha imao je mlađi junior Neven Lucian Davidović koji se okitio s čak 5 zlata! Davidović je na Prvenstvu Hravtske u A programu uzeo zlata u vježbama na tlu, preči, preskoku, ručama i karikama. Njegov klupski kolega Josip Vukovac zlato je uzeo na konju s hvataljkama, a 2 srebra i 1 brončanu medalju uzeo je vježbama na ručama, preči i karikama.

Ovom odličnom rezultatu, pridružujemo i ekipno srebro koje su izborile juniorke našeg kluba u okviru svog nastupa na Završnici C programa koje se također održala ovaj vikend u Čakovcu.

Iznimno sam zadovoljan nastupom naših članova i članica na ovom natjecanju! Rezultati svakodnevnog rada i truda pokazali su se u pravom trenutku i s pravom kući donosimo ovoliko medalja. Čestitam svima!", po završetku natjecanja rekao je trener Vladimir Mađarević.

  

      

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline