Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

Kolovoz 7, 2020

Ljeto traje u svom punom jeku, a mnogobrojni osječki vrtićarci i školarci uživaju u zasluženim praznicima. Odmor od obveza većina njih pronalazi u igri s vršnjacima, odlasku na neka od kupališta u regiji, a mnogi od njih dobru zabavu moći će potražiti krajem kolovoza kada će se organizirati „repriza“ 2. izdanja Sportskog ljeta na Sokolu – ljetnog sportskog kampa u organizaciji GD Osijek – Žita.

Sportsko ljeto na Sokolu ove godine ugostilo je početkom ljeta više desetaka mališana u dobi od 5 do 12 godina i to u varijanti poludnevnog i cjelodnevnog boravka. Kroz 5 – dnevni program kampa, djeca su imala prilike prolaziti kroz treninge gimnastike, plivanja, rolanja i nogometa, igrale su se različite sportske igre na otvorenom, a svaki dan bio je „začinjen“ i nizom kreativnih radionica i dodatnih animacijskih sadržaja.

Što o programu Sportskog ljeta misle sami polaznici, kratko je izjavio Daniel Marini (8).

"Na kampu mi se najviše sviđa skakanje na trampolinu i spužvice, upoznao sam nove prijatelje s kojima se volim družiti, a super su mi i radionice i odlazak na bazen!"

OD 24. KOLOVOZA JOŠ JEDNO IZDANJE SPORTSKOG LJETA NA SOKOLU

Zbog odličnog odaziva, prvi dio Sportskog ljeta na Sokolu dobit će i svoj nastavak. Naime, zadnji tjedan kolovoza i prvi tjedan rujna bit će opet rezervirani za druženje u ovom zanimljivom kampu.

Iznimno nam je drago što smo mnogim osječkim mališanima svojim sadržajima obogatili ljeto – sklopila su se mnogo nova prijateljstva i obnovila stara jer u kampu imamo djecu koja već niz godina dolaze na naše aktivnosti“, izjavila je tajnica kluba, Ivana Maltašić. „Zbog izvrsnog odaziva odlučili smo i kraj ljeta osmisliti po sličnom principu pa će i zadnja 2 tjedna prije polaska školske/vrtićke godine biti rezervirani za druženje na Sokolu“.

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će 2 tjedna:

• TJEDAN 5: 24. - 28. kolovoza 2020. godine
• TJEDAN 6: 31. kolovoza - 4. rujna 2020. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU: https://bit.ly/2zTPPZR

Više informacija o Sportskom ljetu na Sokolu možete pronaći i na kanalima društvenih mreža GD Osijek – Žita:
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline