Klupsko natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Klupsko natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici

Klupsko natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici

Prosinac 20, 2021

U nedjelju, 19.12.2021. godine u Sokol Centru održano je klupsko natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici na kojemu se natjecalo u tri dobne kategorije: mlađe kadetkinje, kadetkinje te juniorke.

Nakon završetka klupskog natjecanja natjecateljice su prijavljenje u sustav natjecanja koji je odobren od Hrvatskog gimnastičkog saveza što će im omogućiti nastupanje na regionalnim natjecanjima u idućoj sezoni.

Sve natjecateljice redovno i marljivo bruse vlastite talente zbog čega u njihov budući uspjeh ne sumnja trenerica Karla Kovačević.

Nakon dvije godine treniranja sretna sam i zadovoljna što krećemo s ozbiljnijom gimnastikom s kojom imamo mogućnost natjecanja po našoj regiji te plasmana na državno prvenstvo. Iznimno sam zadovoljna napretkom djevojčica za koje ne sumnjam da će u budućnosti svoj radom i zalaganjem ostvariti dobre rezultate i osvajati odličja.“ istaknula je Karla Kovačević, trenerica GD Osijek - Žita

Nastavak ovakvih i sličnih natjecanja nestrpljivo očekuju i sve natjecateljice jer na taj način dodatnoj razvijaju svoje sposobnosti kao i samopouzdanje u nastupu.

Jako se volim natjecati u gimnastici. Mislim da kroz natjecanja dodatno razvijam svoju gimnastiku i voljela bi da ih bude što više. Bilo je puno natjecateljica i sve smo bile sretne.“ veselo je zaključila Pavla (8), natjecateljica.

Odličja po kategorijama osvojile su:

MLAĐE KADETKINJE:
1. Sršić Pavla
2. Pačarek Tara
3. Filipović Greta

KADETKINJE:
1. Brnić Nera
2. Vuksanović Tea
3. Suk Antonija

JUNIORKE:
1. Tomac Jana
2. Filipović Lana i Cako Doris

 

KLUPSKO 3

KLUPSKO 4

 

Foto: Matija Vuković

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline