Gostovanje na treninzima Belog Manastira i Vukovara

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Gostovanje na treninzima Belog Manastira i Vukovara

Gostovanje na treninzima Belog Manastira i Vukovara

Listopad 28, 2021

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva turizma i sporta, projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ , uz organizaciju besplatnih treninga za djecu mlađe školske dobi koji će se održavati čak do prosinca 2021. godine, također intenzivira suradnju te potiče razmjenu znanja i iskustava gimnastičkih klubova u regiji.

Treneri Gimnastičkog društva Osijek-Žito su kroz tri termina u listopadu posjetili GD Beli Manastir i GK Vukovar. Svaka razmjena trenerskog znanja i iskustva djeci predstavlja nove gimnastičke elemente, nove izazove i nove razloge za ostanak i napredak u gimnastici.

„Projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ nosi brojne benefite djeci, trenerima i gimnastičkim klubovima. Vrlo nam je drago što smo imali priliku posjetiti i sudjelovati na treninzima kod kolega iz Belog Manastira i Vukovara. Razmjena trenerskog iskustva i znanja od ključne je važnosti za uspješan napredak gimnastike u našoj regiji. Suradnja kroz ovaj projekt pokazala se izuzetno uspješnom te se veselimo svim budućim suradnjama kroz koje ćemo nastaviti razmjenjivati znanja i iskustva“, istaknuo je trener GD Osijek-Žita, Mladen Maričić.

Kroz projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ su dosada gimnastičari iz GD Valpovo, GD Beli Manastir i GK Vukovar imali priliku trenirati u vrhunskim uvjetima dvorane Sokol Centar, a kroz posjete trenera GD Osijek-Žita njihovim kubovima ta suradnja se intenzivira i razvija što njihovim sadašnjim i budućim članovima predstavlja izuzetnu korist.

„Drago nam je što smo u okviru projekta „Priprema, kreni, u Sokol – skreni!“ posjetili GK Vukovar i GD Beli Manastir jer kroz razmjenu trenerskih znanja kontinuirano omogućujemo svim sadašnjim, a i budućim gimnastičarima bolje uvjete i mogućnosti za treniranje. Definitivno planiramo nastaviti suradnju s kolegama iz regije te se veselimo budućim zajedničkim pričama“, zaključila je tajnica ovog osječkog gimnastičkog kluba, Ivana Maltašić.

 

Odlazak u BM 3

Odlazak u VU 1

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline