Gimnastičari pokazali vještine na klupskom natjecanju

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Gimnastičari pokazali vještine na klupskom natjecanju

Gimnastičari pokazali vještine na klupskom natjecanju

Lipanj 28, 2021

Nakon duže pauze izazvane pandemijom, u dvorani Gimnastičkog društva Osijek – Žito u subotu je održano prvo klupsko natjecanje među gimnastičarkama i gimnastičarima od 5 do 12 godina. Treneri Karla Kovačević i Tomislav Marković zadovoljni su rezultatima natjecatelja te ne sumnjaju u njihovu profesionalnu budućnost. 

„U subotu, dana 26. lipnja 2021. godine odradili smo prvo klupsko natjecanje za djevojčice i drugo klupsko natjecanje za dječake u našoj novouređenoj dvorani u Sokol Centru. Djevojčice su se natjecale u tri kategorije i to „djevojčice“, „kadetkinje“ i „juniorke“. U natjecanju su sudjelovala djeca u razdoblju od 5 godina do najstarijih juniorki. S obzirom na cijelu situaciju izazvanu Covid-19 virusom zbog kojeg smo prvo imali zabranu rada, zatim rad u šatoru uz pojačane mjere zaštite, mogu reći da sam zadovoljna čak i prezadovoljna s nastupom djevojčica. Očekivano, bilo je tu i padova, suza, zaboravljenih vježbica, ali sve je to dio sporta i samo motivacija da još više vježbamo i trudimo se. Vjerujem da je ovo natjecanje bilo od iznimne koristi svim natjecateljima jer osim što su se družili, zabavili i pokazali što sve znaju imali su priliku sudjelovati u jednom od, nadamo se, brojnih natjecanja. Veselim se novom natjecanju i novim izazovima i vjerujem kako će neki od natjecatelja u budućnosti postati i profesionalni gimnastičari.“ Karla Kovačević, Gimnastičko društvo Osijek - Žito

 klupsko 2

klupsko 3

klupsko 4

klupsko 5

klupsko 6

klupsko 1

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline