Elija Valentić na pripremama u Nedelišću

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Vijesti

Elija Valentić na pripremama u Nedelišću

Travanj 29, 2011
Dok mnogi školarci ovaj tjedan odmaraju od obveza i uživaju u zasluženim uskršnjim praznicima, članica Gimnastičkog društva Osijek-Žito Elija Valentić ovaj tjedan provodi u Sportsko gimnastičkom centru Aton u Nedelišću gdje prisustvuje zajedničkim priprema kadetkinja i juniorki.

Na pripreme u Aton, Elija je otišla na poziv glavne trenerice ženske gimnastičke reprezentacije Magde Ilić, a s njom je otputovala i naša trenerica Tihana Salopek.

Zajednički treninzi mladih gimnastičarki provest će se kako bi se utvrdila sadašnja forma te zadali novi ciljevi i smjernice sa svrhom poboljšanja vježbi za predstojeća natjecanja. U subotu (30. travnja) održat će se i kontrolno natjecanje.

Podsjećamo: Elija je na natjecanju koje se prije 2 tjedna održalo u Srijemskoj Mitrovici u višeboju zauzela visoko 2. mjesto. Nadamo se da će odrađene pripreme u Nedelišću te nastavak rada donijeti i cijeli niz odličnih rezultata u budućnosti!

Tekst i photo: www.gdosijek.com

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline