Vijesti

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

PRIVREMENA OBUSTAVA RADA

Travanj 1, 2021

Dragi članovi,

ovim putem vas informiramo da, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 1. do 15. travnja Gimnastičko društvo Osijek - Žito neće provoditi treninge za djecu predškolske i školske dobi.

Priprema, kreni, u Sokol – skreni!

Ožujak 29, 2021

Važnost bavljenja sportom od najranije dobi jedan je od važnih čimbenika pravilnog fizičkog i psihičkog razvoja svakog djeteta – kroz sport, djeca razvijaju osnovnu motoriku i samopouzdanje te uče kako raditi u timu i kvalitetno surađivati s vršnjacima. Važna tema redovnog sudjelovanja na treninzima je i pravilno rješavanje konflikata te kako uvažiti uspjehe drugih i radovati se zajedničkim postignućima.

Održan prvi sastanak polaznika programa POST +

Ožujak 29, 2021

U subotu, 27. ožujka 2021. Sokol Centar bio je mjesto održavanja prvog sastanka posebnog programa mršavljenja namijenjenog polaznicima koji su prošli osnovni tečaj.

Sportsko proljeće na Sokolu 2021. – UPISI U TIJEKU!

Ožujak 23, 2021

Sportsko – rekreativne aktivnosti, uz dodatak različitih kreativnih radionica, boravka na otvorenom i igranje timskih igara, najbolji je recept za provođenje slobodnog vremena za vrijeme proljetnih školskih praznika – složit će se mnogi školarci, ali i njihovi roditelji. Ovaj iskušani recept, Gimnastičko društvo Osijek – Žito ponovilo je već nekoliko puta, a sada je vrijeme za jednu premijeru – organizaciju prvog izdanja Sportskog proljeća na Sokolu!

I unatoč koroni, POST izvrstan!

Veljača 27, 2021

Gimnastičko društvo Osijek - Žito napravilo je odličan potez prošlog rujna proširujući svoju ponudu i nudeći građanstvu, uz sve postojeće sadržaje, i još jedan potpuno novi: školu mršavljenja. U suradnji s doc. dr. sc. Mariom Ćurkovićem i Draženom Gorjanskim, dr. med, GD Osijek - Žito nastavilo je ostvarivati svoje planove o brandiranju Sokol Centra kao regionalnog središta zdravlja.

Sokol Centar i Decathlon i ove godine zajedno na ledu

Veljača 10, 2021

Jedno zasigurno možemo potvrditi – 2020., a kako se čini i početka 2021. godine nisu išle na ruku vrhunskim sportašima kao ni sportašima rekreativcima, početvši od onih najmanjih pa to odraslih vježbača. I u ovom trenutku mjere koje zabranjuju rad sportskim centrima i sportskim udrugama, a s ciljem sprečavanja širenja virusa COVID – 19, i dalje traju, ali svi sportaši i sportski djelatnici vjeruju u skorašnji ponovni početak provedbe sportskih aktivnosti i treninga.

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline