Vijesti

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Upisi u program Priprema, kreni, u Sokol – skreni!

Rujan 24, 2021

Projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skeni!“ program je koji ima za cilj djeci u dobi od 7 do 10 godina omogućiti besplatno sudjelovanje na treninzima gimnastičke rekreacije osmišljenim i provođenim od strane Gimnastičkog društva Osijek - Žito. Kroz kvalitetno provođenje slobodnog vremena, djeca će imati priliku učiti i o razvijanju zdravih stilova života, učiti o poštivanju, prihvaćanju i življenju s različitostima, jačanju solidarnosti i timskog rada.

Besplatni treninzi za srednjoškolce u Sokol Centru

Rujan 23, 2021

Ideš u srednju školu koja je na području Osijeka i želiš isprobati novi oblik rekreacije za koji smo sigurni da će ti se svidjeti?

Osijek i Vukovar ponovno surađuju

Rujan 6, 2021

Zahvaljujući sredstvima Ministrstva turizma i sporta, projekt „Priprema, kreni, u Sokol – skeni!“ , osim organizacije besplatnih treninga za djecu mlađe školske dobi koji će se održavati čak do prosinca 2021. godine, u vikendu iza nas proveo je još jednu aktivnost – 30-ak djevojčica Gimnastičkog kluba Vukovar ugostio je u dvorani Sokol Centar Osijek na dvodnevnom gimnastičkom kampu.

Natječaj za posao - Trener/ica

Kolovoz 19, 2021

Gimnastičko društvo Osijek - Žito poziva zainteresirane kandidate odgovarajućih kvalifikacija i radnog iskustva da se prijave na radno mjesto Trener/ica. Više detalja o natječaju pronađite niže.

Na Sportskom ljetu u Sokolu se uči i o zdravoj prehrani

Kolovoz 19, 2021

Osim mnoštva sportskih aktivnosti, ovogodišnje izdanje Sportskog ljeta na Sokolu svojim malim polaznicima, djeci u dobi od 5 do 12 godina, ponudilo je i jednu novu aktivnost – zanimljivu radionicu o zdravoj prehrani.

Započeli upisi u sve programe treniranja u Sokol Centru!

Kolovoz 26, 2021

Gimnastičko društvo Osijek - Žito kreće s upisima novih članova u programe treniranja za sve dobne skupine, od beba pa sve do odraslih vježbača.

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline