Zrelija dob

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Zrelija dob

Zrelija dob

Poznato je da s dolaskom u stariju životnu dob, i muškarci i žene gube mišićni masu, smanjuju se radni i vitalni kapaciteti organizma, a također dolazi i do promjena u načinu rada moždanog i srčanog sustava.

SENIOR GYM

Senior Gym je program namijenjen osobama zrelije životne dobi koje su željne treninga lakšeg do srednjeg intenziteta. Cilj programa je da vježbač podigne i održava dobru opću razinu fizičke spreme. Naglasak se stavlja na vježbe koordinacije, ravnoteže, fleksibilnosti te vježbe koje dovode do poboljšanja mišićne mase. Intenzitet vježbi prilagođen je pojedincu s obziorm na njegovu dob i sposobnosti, a vježbe se izvode uz stručno vodstvo trenera. Kontinuirano izvođenje gimnastičkih vježbi i sudjelovanje u programu gimnastike za odrasle poboljšava rad srčanog, krvožilnog i dišnog sustava. Osim toga, sudjelovanjem u grupnim treninzima se otvaraju mogućnosti upoznavanja osoba slične dobi i interesa.

Raspored treninga za program Senior Gym možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

GOLDEN AGE GYM

Program Golden Age Gym je namijenjen osobama starije životne dobi. Riječ je o treninzima lakšeg intenziteta, bez naglih i dinamičkih pokreta. Cilj programa je da vježbač podigne opću razinu fizičke spreme i dugo ostane fizički aktivan. Kroz treninge se radi na poboljšanju mišićne mase i pokretljivosti zglobova. Prolazeći kroz vježbe za razvoj koordinacije i ravnoteže pomaže se u smanjenju rizika od padova. Sve se vježbe izvode pažljivo uz stručni nadzor trenera i uz prilagođenost pojedincu prema dobi i sposobnostima. Preporuka je da se obavi liječnički pregled prije početka redovnog treniranja.

Raspored treninga za program Golden Age Gym možete pronaći OVDJE

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline