Zrelija dob

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Zrelija dob

Zrelija dob

Poznato je da s dolaskom u stariju životnu dob, i muškarci i žene gube mišićni masu, smanjuju se radni i vitalni kapaciteti organizma, a također dolazi i do promjena u načinu rada moždanog i srčanog sustava.

BASIC GYM

Basic Gym je program kojeg čine vježbe niskog do srednjeg intenziteta, predstavlja kombinaciju pilatesa i gimnastike, a čine ga vježbe koje angažiraju cjelokupnu muskaluturu tijela s naglaskom na mišiće core-a.
Ova metoda neagresivnim i statičkim vježbama, koje se pretežito odvijaju u neutralnom položaju kralježnice, oblikuje tijelo, jača duboke mišiće stabilizatore, te uspostavlja pravilnu posturu. Korektivne vježbe Basic Gym metode pozitivno utječu na mobilnost, fleksibilnost, balans, snagu, izdržljivost, stabilnost, te nas uče kako pravilno disati. Basic Gym metoda može se uključiti i u vježbe rehabilitacije radi bržeg oporavka kod ozljeda i različitih bolnih stanja.

Raspored treninga za program Basic Gym možete pronaći OVDJE

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

 

GOLDEN AGE GYM

Program Golden Age Gym je namijenjen osobama starije životne dobi. Riječ je o treninzima lakšeg intenziteta, bez naglih i dinamičkih pokreta. Cilj programa je da vježbač podigne opću razinu fizičke spreme i dugo ostane fizički aktivan. Kroz treninge se radi na poboljšanju mišićne mase i pokretljivosti zglobova. Prolazeći kroz vježbe za razvoj koordinacije i ravnoteže pomaže se u smanjenju rizika od padova. Sve se vježbe izvode pažljivo uz stručni nadzor trenera i uz prilagođenost pojedincu prema dobi i sposobnostima. Preporuka je da se obavi liječnički pregled prije početka redovnog treniranja.

Raspored treninga za program Golden Age Gym možete pronaći OVDJE

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline