Gimnastika za trudnice

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Trudnice

Trudnice

0 comments

Umjereno vježbanje u trudnoći i nakon poroda ima iznimno blagotvoran učinak na zdravlje žene. Programi rekreacije koji provode treneri GD Osijek - Žita namijenjeni su trudnicama i rodiljama koje žele zadržati i/ili povratiti dobru tjelesnu formu i tijekom tih iznimno osjetljivih životnih razdoblja redovito se brinuti o svom zdravlju.

PRENATAL GYM 

Riječ je o programu vježbanja za buduće majke. Vježbe su namijenjene povećanju snage, izdržljivosti, poboljšanju cirkulacije i disanja. Različitim vrstama mišićnih kontrakcija, istezanjem i mobilizacijom tijela se ublažavaju trudničke tegobe i bolovi. Poseban naglasak se stavlja na držanje tijela, disanje, opuštanje te na kontrolu pokreta tijekom izvođenja vježbi. Osim što je vježbanje u trudnoći dobro za trudnicu ujedno ima dobre učinke i na fetus. Prednosti se odnose na povećanje količine amnijske tekućine i volumena placente, vaskularne funkcije te poboljšanje neurološkog razvoja fetusa. Prenatal Gym pridonosi smanjenju umora, nesanice, anksioznosti i stresa te time poboljšava cjeokupno opće zdravlje trudnice.

Raspored treninga za program Prenatal Gym možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline