Gimnastika za školarce

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

GIMNASTIKA ZA ŠKOLARCE (djeca od 7 do 14 godina starosti)

GIMNASTIKA ZA ŠKOLARCE (djeca od 7 do 14 godina starosti)

Gimnastički program namijenjen djeci školskog uzrasta i uključuje kondicijsku pripremu, vježbe snage i fleksibilnosti te učenje težih gimnastičkih elemenata. Djecu se kroz igre natjecanja potiče na razvijanje osjećaja za timski rad, samopouzdanja te prihvaćanje poraza kao sastavnog dijela života.

ŠKOLARCI

Program Školarci je namijenen učenicima nižih razreda osnovne škole (1. – 4. razred OŠ). Gimnastički program uključuje kondicijsku pripremu, vježbe snage i fleksibilnosti te učenje lakših i težih gimnastičkih elemenata. Djeca koja sudjeluju u treninzima gimnastičke rekreacije trajno stječu navike zdravog života te na vrijeme uviđaju korisnost bavljenja sportom. Kroz treninge se ne potiče samo fizički razvoj, već se radi i na poticanju i podizanju samopouzdanja, upornosti, želje za napretkom, stvaranju prijateljstva i osjećaja za timski rad. Gimnastika je bazični sport, a vještine stečene sudjelovanjem u ovom obliku rekreacije bit će velika prednost prilikom uključivanja u neki drugi pojedinačni ili momčadski sport.

Raspored treninga za program Školarci možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

JUNIOR GYM BODY

Program Junior Gym Body je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole (5. – 8. razred OŠ). Gimnastički program uključuje kondicijsku pripremu, vježbe koordinacije, brzine, statičke i eksplozivne snage, ponavljanje i usavršavanje lakših te učenje težih gimnastičkih elemenata. Gimnastička rekreacija je oblik sportske aktivnosti koja zahtijeva ulaganje truda i ponavljanje sve dok se ne ovlada određenom vježbom. Na ovaj način djeca uče važnu lekciju kako se trud isplati i kako treba biti uporan pri postavljanju i ostvarenju vlastitih ciljeva. Kroz igre natjecanja potičemo djecu na razvijanje osjećaja za timski rad, samopouzdanja te prihvaćanje poraza kao sastavnog dijela života. Najvažnije, sudjelujući u treninzima gimnastičke rekreacije djeca trajno stječu navike zdravog života te uviđaju prednosti bavljenja sportom.

Raspored treninga za program Junior Gym Body možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

TEEN GYM BODY

Program Teen Gym Body je namijenjen srednjoškolcima (1. – 4. razred SŠ). Riječ je o gimnastičkom programu gdje se radi na razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti snage, jakosti, koordinacije, ravnoteže, brzine, fleksibilnosti te se uče teži gimnastički elementi. Kroz različite oblike natjecanja, potiče se razvoj, ne samo motoričkih sposobnosti već i razvoj samopouzdanja, timskog duha, želje za napredovanjem i postizanjem zacrtanog cilja. Razne konfliktne i slične situacije dovode do poboljšanja komunikacijskih vještina, samoregulacije i mogućnosti rješavanja situacija mirnim putem. Sudjelujući u treninzima gimnastičke rekreacije djeca trajno stječu navike zdravog života te uviđaju prednosti bavljenja sportom.

Raspored treninga za program Teen Gym Body možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

GYM DANCE

Gym Dance je program namijenjen djeci osnovne i srednje škole te odraslima. Riječ je o kombinaciji gimnastike i plesnog pokreta. Gimnastički dio treninga je usmjeren na učenje osnovnih gimnastičkih pokreta i elemenata kao što su stoj, zvijezda i salto, dok je plesni dio treninga utemeljen na modernim plesnim tehnikama te principima suvremenog plesa. Naglasak je na razvijanju pravilne postave tijela, preciznosti izvođenja pojedinih elemenata te na različitim načinima kretanja u prostoru. Kroz treninge će se raditi na razvoju osjećaja za muzikalnost i ritam te razvoju kreativnosti kroz vlastiti plesni izričaj.

Raspored treninga za program Gym Dance možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline