Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Sokol centar

Sokol centar

Sokol centar d.o.o. jedinstven je sportsko – rekreacijski objekt čiji temelji su položeni prije gotovo jednog stoljeća. Naime, Sokolski dom, koji će nadogradnjom postati Sokol centar, reprezentativna je zgrada sagrađena 1928. godine, a najveći dio vremena koliko se koristi, služi kao gimnastička dvorana. Partnerstvom Grada Osijeka i tvrtke Žito d.o.o., u ožujku 2017. godine započinje dugo očekivana nadogradnja Sokolskog doma i izgradnja najmodernijeg sportskog objekta u regiji na površini od 2.400 m².

Po završetku radova rekonstrukcije i obnove, Sokol centar d.o.o. bit će najmoderniji gimnastički centar u regiji u okviru kojeg će biti organizirane sljedeće aktivnosti:

•    provedba gimnastičkih priprema i treninga vrhunske sportske gimnastike
•    provedba programa obiteljske sportske rekreacije (u isto vrijeme na istom mjestu gimnastičkom rekreacijom se bavi cijela obitelj – od djece do odraslih)
•    organizacija sportskih priprema za sportaše i timove iz Hrvatske i svijeta
•    organizacija sportskih seminara, edukacija i konferencija
•    organizacija natjecanja

 

Share it!

Kontakt

Šećeranski dom - Ul. Krste Frankopana 99, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se".
VIŠE INFORMACIJA SLAŽEM SE NE SLAŽEM SE