Trenerski tim

 Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Trenerski tim

Trenerski tim

Upoznajte se s našim trenerskim timom.

TOMISLAV MARKOVIĆ

Gimnastika je njegov život. 28 godina je proveo u gimnastičkoj dvorani kao vježbač, a danas radi kao trener sportske rekreacije za djecu predškolske i školske dobi. Trener Tomislav Marković kaže kako u radu s djecom najviše voli vidjeti djecu koja na treningu stječu nove prijatelje, pomiču svoje granice i brinu o svome zdravlju. Kao gimnastičar s brojnim vrhunskim rezultatima s domaćih i međunarodnih natjecanja, trener Tomislav pravi je uzor našim mladim gimnastičarima.

MLADEN MARIČIĆ

Trener Mladen Maričić je fizioterapeut i stručni specijalist kineziterapije koji se trenerskom timu pridružio 2018. godine. Dugi niz godina radio je kao trener plivanja i sportski fizioterapeut gdje je prikupio mnoga znanja i iskustva koja danas prenosi na naše članove.
Pomaže u radu predškolskih i školskih grupa, no najviše je posvećen radu s odraslima. Kako sam kaže ispunjava ga kada vidi da ljudi rade na sebi i iz treninga u trening poboljšavaju svoje fizičke i psihičke sposobnosti. Posebno se ističe njegov rad u programima za rodilje i trudnice.

MATKO MADUNA

„U radu s odraslim vježbačima najviše volim vidjeti kako s vremenom mijenjaju svoj pristup prema treningu, podižu razinu svijesti i time direktno utječu na postizanje željenog izgleda, povećanja snage i izdržljivosti. Krajnji produkt je nastanak osobe koja je iz korijena promjenila razmišljanje, navike i postupke odnošenja prema svome tijelu i zdravlju.“
Ovako radost svog posla opisuje naš trener Matko Maduna koji se trenerskom timu pridružio 2018. godine. Osim što je magistar edukacije i povijesti, trener Matko je i instruktor pilatesa i joge te svojim znanjem i iskustvom pridonosi u vođenju i osmišljavanju rekreativnih programa za odrasle vježbače.Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline