Tel: 031 213 538, Fax: 031 213 537

Klub

Klub

Gimnastika za sve, svi za gimnastiku! Tako se najlakše može opisati moto rada Gimnastičkog društva Osijek – Žito. Kao sportskoj udruzi koja je već stoljeće i pol (još od 1865. godine) usmjerena na razvoj rekreativne i vrhunske gimnastike, važno nam je da svakodnevno naše članove oduševimo gimnastičkim sportom i sve zajedno podsjetimo zašto volimo gimnastiku.

Dobrobiti bavljenja gimnastikom su brojne: gimnastika povećava pokretljivost tijela, gipkost pokreta, izoštrava reflekse i usklađuje koordinaciju. Istovremeno se poboljšava držanje, ali i ojačava struktura kostiju, što je iznimno važno jer zbog sjedilačkog načina života danas i djeca i odrasli sve manje vremena provode aktivno.

Kao klub, usmjereni smo na razvoj gimnastičkih programa koji će biti zabavni i zanimljivi, ali će istovremeno našim malim i velikim članovima pružiti ono najbolje od gimnastičke rekreacije: uživanje u pokretu i oduševljenje kada se usvoje novi gimnastički elementi! U provedbi programa, najvažniji zadatak imaju naši treneri koji nam pomažu da sve aktivnosti na treninzima provodimo stručno i pažljivo, s fokusom na tome da naši članovi razviju ljubav prema gimnastici i aktivnom životu općenito.

Sudjelujući u gimnastičkoj rekreaciji, svi imaju priliku razviti odličnu bazu za bavljenje i nizom drugih sportova čime se stvara temelj zdravog načina života. Naš cilj kao kluba je stvarati gimnastičke programe koji će djecu, ali i odrasle, na zabavan način upoznavati s gimnastikom i pomoći im da se u našoj gimnastičkoj dvorani osjećaju sretno, uspješno i aktivno!

PREUZMI: Statut Društva

Share it!

Kontakt

Šećeranski dom - Ul. Krste Frankopana 99, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se".
VIŠE INFORMACIJA SLAŽEM SE NE SLAŽEM SE